Over ons

Website, mobiele site of een software systeem op maat zijn voor ons geen experimenten meer. Door onze ervaring en technische bagage zorgen wij ervoor dat zelfs de meest complexe systemen doen wat ze moeten doen.

Met de huidige snelheid van ontwikkelingen op het gebied van social media, handhelds en internettechnieken zijn we niet revolutionair in de zin van een nieuw aanbod, een nieuwe propositie of een nieuw systeem. We zijn het wel op het gebied van chemie. Waar iedereen tegenwoordig wel ‘iets kan’ met internet, maakt de mix van mensen en capaciteiten Formule WWW tot een explosief leuk internetbedrijf, waarmee het vooral prettig samenwerken is. Formule WWW richt zich op de complexere digitale vraagstukken en houdt van extreme innovaties – zonder dat we nu meteen nerds zijn die op sneakers met dikke brillenglazen de hele dag alleen maar op schermen staren – integendeel zelfs.

De menselijke factor voert bij ons de boventoon. Wij geloven in chemie tussen mensen – zowel intern als tussen ons en de klanten. Alleen als de combinatie van belangen, doelen, persoonlijkheden en know-how ideaal is, ben je namelijk in staat om excellent werk af te leveren. Omdat bij ons de nadruk ligt op samenwerking, ontstaan er vaak de mooiste combinaties van onverwachte mogelijkheden. Tot welke brouwsels dat tot nu heeft geleid, vind je hier.

Verder kunnen we hier natuurlijk uitgebreid over onszelf lopen pochen. Hoe slim, scherp, creatief en meer van dat soort, niet geheel onbelangrijke, zaken we wel zijn, maar dat moet eigenlijk vanzelfsprekend zijn als je er naar streeft om samen met je klanten het internet een beetje mooier en beter te maken. Als we onzelf dan toch een etiket op moeten plakken: 'Liever een overall dan een stropdas'.

FW3

Contact

Klik hieronder op contact en maak vandaag nog een afspraak!

Design

deze kan worden aangeleverd of door ons worden bedacht en gecreëerd


Contact